Auteursdomeinģ

Gesigneerde literatuur
Verkoop e-boeken

Uitgeefstudio
Missie, contact

 


Persbericht 20 juni 2010

Auteursdomein zet uitgeefstudio in de etalage

         

Stichting Uitgeverij Auteursdomein gaat een commerciŽle partner zoeken die haar online uitgeefstudio kan uitbouwen tot een online productieplatform en het product uitlevert in de bestaande verkoopkanalen. Verkoop is ook een optie.

Eind vorig jaar zette Auteursdomein een uitgeefstudio online met handleidingen voor printing on demand, het opnemen van luisterboeken, het maken en beveiligen van vier soorten e-boeken, het ontwerpen van omslagen, het omzetten van PoD-scans naar e-boeken, digitale promotie en aanverwante onderwerpen. De gebruikte software is low budget of gratis, de handleidingen zijn WYSIWYG, er zijn kant-en-klaar sjablonen, standaard-auteurscontracten, en op een forum kunnen gebruikers elkaar een helpende hand bieden.

De studio werd gebouwd om auteurs te helpen om werk dat buiten druk is opnieuw leverbaar te maken met behulp van producties in eigen beheer. Het maakt de pre-press simpel en goedkoop. Professionele auteurs blijken er echter weinig gebruik van te maken. De belangstelling komt van uitgevers, drukkerijen, voorlichtingscentra en amateurschrijvers.

Overzicht studio

contact: info@auteursdomein.nl
T. 020-6252688

 


 

 

 

 

 

 


 

   De Stichting | Contact