Stichting Auteursdomein®

 
 


© Stichting Auteursdomein

 

...L E E S  M E T  D E  S C H R I J V E R     Op de websites van schrijvers vindt u:

De meest volledige informatie
De website is het virtuele huis van de auteur. Nergens vindt u vollediger informatie over boek en auteur dan bij de bron. Wat is het voor boek? Wat is het voor schrijver? Wat heeft de schrijver bewogen om het boek te schrijven? Vrijwel alle auteurssites bieden een overzicht van het oeuvre, compleet met samenvattingen, literaire kritieken, reacties van lezers, en soms zelfs een filmpje dat u in de sfeer van het boek brengt. Verder vindt u er levensloopbeschrijvingen van de schrijver, fotoboekjes, filmpjes en interviews.

Het meest volledige titelbestand, inclusief e-boeken
Een groeiend deel van het titelbestand is alleen verkrijgbaar via Internet. Steeds meer auteurs voeren hun herdrukken in eigen beheer uit. Die boeken kunt u niet terugvinden in de winkel. De auteur biedt ze op de eigen site aan of leidt u naar een online verkoopplaats. Ook de verkoop van e-boeken loopt grotendeels via de website van auteurs, niet alleen voor herdrukken maar veelal ook voor nieuwe uitgaven.

En verder…
Een wisselend aanbod van extra’s. Een greep: bij sommige auteurs kunt u uw boek laten signeren of van een opdracht laten voorzien, u kunt er chatten, mailen, bloggen, en de auteur uitnodigen. Er zijn e-cards met digidichten en met covers van uw favoriete boeken, bekroond margedrukwerk, afdrukken en originelen van illustraties, spotprenten, geschilderde poëzie, aanbiedingen van klein maar fijn werk in eigen beheer, genummerde oplages voor de liefhebber, etc.

Sites voor het voetlicht, nieuws & trailers:

Bloem, Marion, bekroonde site (visuverzen)
Grunberg, Arnon, eerste (?) Nederlandse boektrailer (Fantoompijn, 2000)

Heijden, A.F.Th. van der, boekclip Schervengericht

Meester, Mariët: boektrailer 'De volmaakte man'
Mutsaers, Charlotte, bekroonde site (geschenkjes)
Oosterhoff, Tonnus, bekroonde site (digidichten)

Ven, Pauline van de: eerste hyperoman 'De man met de hoed'

 
D E  W E B S I T E S
A - Z

Wijzigingen svp hier doorgeven

 
 
 
 

 

 

  


Copyright © 2006 Stichting Auteursdomein,
Kamer van Koophandel 34234682. Alle rechten voorbehouden.
Revised: 09/18/10


De Stichting | Contact